Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències, mitjançant l'anàlisi de les teves hàbits de navegació. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
Prem el botó 
"X" per confirmar que has llegit i acceptat la informació presentada. Després d'acceptar, no tornarem a mostrar-aquest missatge. 

 Electrogusta.es és una plataforma de comerç en línia, dedicada a la venda a través d'internet d'electrònica de consum, noves tecnologies i electrodomèstics.

 La clau de l'èxit: més de 40 anys d'experiència.

 Gràcies a la nostra experiència de més de 40 anys en el sector, hem desenvolupat una capacitat operativa i de gestió, que, combinada amb els nous canals de comercialització, ens permeten mantenir una política de preus baixos per als productes de primeres marques. Assegurant la qualitat en tot el procés, amb la mateixa cura i detall que hem posat sempre en totes les instàncies, des del magatzematge fins a la distribució dels nostres productes.

 Un sistema eficient que crea clients satisfets.

 Tota l'operativa, des que s'emet una comanda fins que surt dels nostres magatzems, està curosament dissenyada per aconseguir la completa satisfacció dels nostres clients. Una plataforma informàtica eficaç, una intervenció humana professional i una extensa i desenvolupada infraestructura, conformen el mix que ens permet processar un gran volum de comandes garantint la satisfacció de tots els nostres clients.

LA NOSTRA BOTIGA

VEURE MAPA GOOGLE

C / Villarroel, 210

08036 Barcelona

T / 637 018 443

  e-mail: electrogusta@gmail.com

   Botiga Web: electrogusta.es

Botiga adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Horari Botiga Fisica:

Dilluns a Divendres

Matí 10:00-14:00

Tarda 17:00-20:00

Dissabte

Matí 10:00-14:00