Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències, mitjançant l'anàlisi de les teves hàbits de navegació. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
Prem el botó 
"X" per confirmar que has llegit i acceptat la informació presentada. Després d'acceptar, no tornarem a mostrar-aquest missatge. 

Formes de Pagament

  Pot vostè pagar la seva compra de les següents formes:

1. Pagament per avançat mitjançant ingrés o transferència bancària:

  Haurà de realitzar un ingrés o una transferència bancària al nostre compte per import del preu dels productes de la comanda més les despeses d'enviament (la suma total apareixerà a la pantalla abans de confirmar la seva comanda, quan comprovi les dades generals del mateix).

  En l'ingrés o la transferència haurà d'indicar el nom de la persona o entitat a la qual es facturarà la comanda i el nombre de la comanda (el nombre l'assigna automàticament el sistema en concloure la realització de la comanda); a més d'assenyalar com a beneficiari de la mateixa a Electrogusta, S.L. No cal que ens envieu el justificant de la transferència. Enviarem la comanda després de la confirmació del pagament.

  Les transferències de entitats diferents poden trigar fins a dos dies hàbils (no compten caps de setmana i festius) en arribar-nos, segons normativa bancària. Mantenim actius les comandes per transferència per quatre dies naturals. Passat aquest temps, si no s'ha confirmat el pagament, la comanda s'anul·larà automàticament.

  L'ingrés o la transferència s'haurà de realitzar en un termini màxim de quatre dies des de la realització de la comanda al següent compte:

 

Entitat: CaixaBank, N ° de compte: 2100-3420-02-2200112992

Codi IBAN: ES96-2100-3420-0222-0011-2992

 

2. Pagament i recollida a la nostra BOTIGA:

  Pot recollir la seva comanda en la nostra Botiga del C / Villarroel, 210 a Barcelona, estalviant-se així l'import de l'enviament.

  En aquesta modalitat de pagament i depenent de l'article comprat o del preu total de la compra se li pot exigir un ingrés al nostre compte o l'enviament d'un xec pel valor del 10% del total de la compra en concepte de paga i senyal.

  L'avisarem mitjançant correu electrònic o trucada telefònica que la seva compra ja està preparada per passar a recollir-la. Un cop avisat al client es reservarà el gènere per un termini de set dies, si en aquest termini el client no s'ha comunicat amb nosaltres el gènere quedarà disponible per a un altre comanda.