Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències, mitjançant l'anàlisi de les teves hàbits de navegació. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
Prem el botó 
"X" per confirmar que has llegit i acceptat la informació presentada. Després d'acceptar, no tornarem a mostrar-aquest missatge. 

Formes de Pagament

  Pot vostè pagar la seva compra de les següents formes:

1. Pagament al nostre transportista en efectuar el lliurament:

  Podrà escollir aquesta modalitat de pagament, sempre que el lliurament s'hagi de realitzar a BARCELONA o rodalies fins a un màxim de 30 km. I hagi escollit al nostre transport propi.

  En aquesta modalitat de pagament haurà de realitzar un ingrés al nostre compte o l'enviament d'un xec pel valor del 10% del total de la compra en concepte de paga i senyal (com a mínim 30 euros).

  La resta de l'import de la seva compra el podrà abonar al nostre transportista en el moment d'efectuar el lliurament (el transport només accepta pagaments en efectiu).

 

2. Pagament per avançat mitjançant ingrés o transferència bancària:

  Haurà de realitzar un ingrés o una transferència bancària al nostre compte per import del preu dels productes de la comanda més les despeses d'enviament (la suma total apareixerà a la pantalla abans de confirmar la seva comanda, quan comprovi les dades generals del mateix).

  En l'ingrés o la transferència haurà d'indicar el nom de la persona o entitat a la qual es facturarà la comanda i el nombre de la comanda (el nombre l'assigna automàticament el sistema en concloure la realització de la comanda); a més d'assenyalar com a beneficiari de la mateixa a Electrogusta, S.L. No cal que ens envieu el justificant de la transferència. Enviarem la comanda després de la confirmació del pagament.

  Les transferències de entitats diferents poden trigar fins a dos dies hàbils (no compten caps de setmana i festius) en arribar-nos, segons normativa bancària. Mantenim actius les comandes per transferència per quatre dies naturals. Passat aquest temps, si no s'ha confirmat el pagament, la comanda s'anul·larà automàticament.

  L'ingrés o la transferència s'haurà de realitzar en un termini màxim de quatre dies des de la realització de la comanda al següent compte:

 la Caixa

Entitat: CaixaBank, N ° de compte: 2100-3420-02-2200112992

Codi IBAN: ES96-2100-3420-0222-0011-2992

 

3. Pagament mitjançant XEC:

  Podeu enviar un XEC a nom de ELECTROGUSTA, S.L. per import del preu dels productes de la comanda més les despeses d'enviament (la suma total apareixerà a la pantalla abans de confirmar la seva comanda, quan comprovi les dades generals del mateix).

  Juntament amb el xec haurà d'enviar una còpia del correu e-mail que li vam enviar en finalitzar la compra on figuren les seves dades i els de la comanda.

  Un cop el xec sigui conformat pel nostre banc es realitzarà l'enviament de la comanda.

  

4. Pagament i recollida a la nostra BOTIGA:

  Pot recollir la seva comanda en la nostra Botiga del C / Villarroel, 210 a Barcelona, estalviant-se així l'import de l'enviament.

  En aquesta modalitat de pagament i depenent de l'article comprat o del preu total de la compra se li pot exigir un ingrés al nostre compte o l'enviament d'un xec pel valor del 10% del total de la compra en concepte de paga i senyal.

  L'avisarem mitjançant correu electrònic o trucada telefònica que la seva compra ja està preparada per passar a recollir-la. Un cop avisat al client es reservarà el gènere per un termini de set dies, si en aquest termini el client no s'ha comunicat amb nosaltres el gènere quedarà disponible per a un altre comanda.