Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències, mitjançant l'anàlisi de les teves hàbits de navegació. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
Prem el botó 
"X" per confirmar que has llegit i acceptat la informació presentada. Després d'acceptar, no tornarem a mostrar-aquest missatge. 

Condicions d'ús

Les relacions comercials entre Electrogusta S.L. i els seus Clients es regiran especialment per les següents condicions generals, acceptades en la sol·licitud d'obertura de compte i / o confirmades per la realització de noves comandes.

- PREUS:

1.- Els preus dels articles mostrats en electrogusta.es, porten l'IVA inclòs i no s'inclouen les despeses de transport, recàrrecs financers ni qualssevol altres càrrecs i taxes suplementàries que siguin aplicables, que aniran a càrrec del Client en tot cas. Aquests preus són vàlids excepte error tipogràfic.

     Per al càlcul del preu de l'enviament el sistema es basa en l'adreça de lliurament del producte i el pes total. Per tant el preu del transport sortirà reflectit en el carret sempre que el comprador s'hagi registrat prèviament, en cas contrari no es mostrarà fins finalitzar la compra, moment en què necessàriament haurà de registrarse.

- LLIURAMENT DE MATERIAL:

2.- Els lliuraments es realitzaran depenent del lloc de lliurament en un termini entre 24 i 48 hores de dies laborables una vegada confirmat el pagament dels articles comprats.

     A la recepció de la mercaderia pel client serà necessari, a l'efecte de possibles reclamacions, fer constar en l'albarà de lliurament del transportista qualsevol incidència que pugui existir en l'estat de la mercaderia o l'embalatge de la mateixa. Aquesta incidència s'ha de comunicar mitjançant correu electrònic web@electrogusta.es o trucada telefònica al 637 018 443 en un termini màxim de 24 hrs. En cas contrari s'entendrà que el producte ha estat acceptat de conformitat.

    El Transport es realitza per a tota Catalunya per transport propi de Electrogusta, incloent el lliurament al domicili del Client, realitzant una posada en marxa bàsica del producte (aquells que ho requereixin) i si escau retirant l'aparell usat, tot sense cap cost extra.

    En cas d'interessar al Client (només Barcelona i Rodalies) tenim un servei d'instal·lació per a aparells de cocció i aire condicionat. Podem realitzar-li un pressupost sense cap compromís.

    Per als lliuraments a la resta d'Espanya i Europa es realitzen per agències de transport (Envialia, UPS, Seur, etc.) si el producte pesa com a màxim 20 kg. Es realitza el lliurament de porta a porta però no s'efectua cap tipus d'instal·lació o posada en marxa. Si el pes és superior als 20 kg. el lliurament es realitzarà a peu de carrer.

- TRANSMISSIÓ DE RISC:

3.- La mercaderia viatja assegurada davant de qualsevol eventualitat (perduda, robatori, trencament, etc.) durant el transport. El risc per pèrdua o danys en la mercaderia es transmet al Client, des del moment que es produeix el lliurament, en el domicili indicat en la comanda pel Client, excepte en els casos en que s'especifiqui el contrari.

- GARANTIA I RECLAMACIONS:

4.- La garantia cobreix les imperfeccions físiques del suport material del Producte lliurat al Client fent-se càrrec electrogusta.es o el mateix fabricant de la mà d'obra i material necessari per a la reparació o substitució del material. Aquesta garantia s'aplicarà sempre que el Client hagi utilitzat el Producte en condicions normals d'explotació com es descriu en catàlegs, manuals o instruccions. Electrogusta mai prestarà Productes per a la substitució d'altres que es trobin en reparació o revisió.

5.- La reparació o, si s'escau, substitució de material avariat es realitza necessàriament a les instal·lacions centrals de electrogusta.es, excepte en els supòsits en què per condicionament del fabricant, i per tal de donar cobertura a la seva garantia, hagin de ser els seus serveis Tècnics Oficials els que s'encarreguin de la reparació o substitució.

6.- Queden exclosos de tota garantia els Productes que, encara comercialitzats per electrogusta.es, incorrin en alguna de les següents causes d'exoneració:

  - Els danys produïts per ús inadequat o dolenta manipulaión o per desgast produït per l'ús de l'aparell o article informàtic.

  - Danys produïts per desastres naturals o variacions en la tensió elèctrica.

  - Els danys produïts per cops o caigudes.

  - Avaries produïdes després de manipulació per tècnics no autoritzats, incompatibilitat amb perifèrics o un altre tipus de maquinari.

  - Productes que porten adherida etiqueta de garantia i aquesta etiqueta estigui danyada o modificada; i articles en els que el precinte de manipulació estigui parcial o totalment trencat.

 

- PAGAMENT DE LA FACTURA:

  7.- El pagament de la factura no està condicionada a la instal·lació o posada en marxa dels Productes.

  8.- En cap cas, podrà una reclamació o tramitació de RMA, justificar un retard o una suspensió de pagament del preu del producte.

  9.- Si la factura s'emet a nom d'un tercer per sol·licitud del Client, ambdós quedaran solidàriament obligats a respondre del pagament de la mateixa.

 10.- Les formes de pagament estan reflectides en el nostre catàleg i cada Client podrà escollir la que més li agradi. En cas d'ocórrer alguna incidència, se li comunicarà al Client per telèfon o correu electrònic.

 11.- En cas de ser per transferència bancària o ingrés en compte el comprador haurà d'utilitzar les següents dades:

 

C.C.C .: 2100-3420-02-2200112992

IBAN: ES96 2100 3420 02 2200112992

Titular: Electrogusta, S.L.

Direcció: Villarroel, 210

08036 Barcelona

 

Sent necessari que en la transferència aparegui identificat el número de comanda o d'albarà facilitat al Client i el nom de qui va realitzar la comanda.

- DISPONIBILITAT PRODUCTES

12.- Els Productes que apareixen en el nostre catàleg estan sempre en estoc, excepte rares excepcions en què per errors humans o de computació, l'estoc pugui no estar actualitzat en el moment de la compra. No obstant això, en cas de manca d'estoc d'algun producte, serà notificat al comprador per telèfon o via e-mail en el termini de temps més breu possible.

- CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

13.- Si el Client cancel comandes confirmades referents a Productes en estoc, electrogusta.es podrà exigir el pagament dels costos de transport ocasionats.

14.- Si el Client cancel comandes confirmades referents a Productes expressament adquirits per electrogusta.es per al Client, electrogusta.es podrà exigir el pagament d'una indemnització mínima de 50% del preu de compra-venda, en concepte d'indemnització per danys i perjudicis, així com tots els costos de transport i emmagatzematge.