Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències, mitjançant l'anàlisi de les teves hàbits de navegació. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
Prem el botó 
"X" per confirmar que has llegit i acceptat la informació presentada. Després d'acceptar, no tornarem a mostrar-aquest missatge. 

FINANÇAMENT EN 12 o 20 MESOS SENSE INTERESSOS I SENSE DESPESES

• Pot finançar les seves compres en 12 o 20 mesos sense interessos i sense despeses. Simplement divideixi per dotze o vint (segons finançament escollit) l'import del producte comprat, i aquesta serà la seva quota mensual.

• Les condicions per al finançament són:

- La tramitació s'ha de fer presencialment a la nostra botiga situada a C / Villarroel, 210 de Barcelona.

- Serà necesaria la presentació del seu últim full de nòmina per a assalariats per compte d'altres, justificant de pensió per a pensionistes o declaració de renda per a autònoms, així com les dades del seu compte bancari per domiciliar els pagaments i el DNI o NIE en vigor.

- S'aplicaran les despeses de tramitació per part de l'entitat financera que estiguin vigents en el moment d'efectuar la financiacón, (actualment de 0.- euros), que s'afegiran a la primera quota resultant.

- La finaciació estarà supeditada a l'acceptació per part de l'entitat financera.